Ik ben Sanne Eva. Dit is mijn verhaal.

JOURNALIST

(EIND)REDACTEUR

STORYTELLER

Tekstschrijver

Verhalen ontdekken en verder vertellen

Dat vind ik het mooiste wat er is. Woord voor woord, zin voor zin. Verhalen over mensen met een missie, over bijzondere plekken en over duurzame veranderingen. Die je raken en inspireren. Verhalen die er toe doen.

Iedereen heeft een verhaal

Jij hebt jouw verhaal. Ik heb mijn verhaal. En samenwerken wordt alleen maar leuker als je elkaar wat beter kent. Soms moet je je verhaal een beetje bijschaven. Dat is dan ook precies wat ik nu aan het doen ben. Kom je nog eens terug? Binnenkort stel ik me hier graag wat uitgebreider aan je voor.

Kun je écht niet wachten? Stuur me een berichtje of bel, dan maken we kennis.

SANNE-EVA-JANTINATALSMA-39
VW Camper vintage

In het kort | Sanne Eva

MOOISTE PLEK OP AARDE:  Zuid-Afrika

bijzonder bezit:   Oude VW-camper

Persoonlijke missie:   100% plantaardig eten

DUURZAAM MOTTO:   Een kleine stap vooruit is ook een stap vooruit

in 3 woorden:   Denker, dromer, doener

Wordt blij van:   Yoga, lezen, reizen, koken, buiten zijn