Over mij

Sanne Eva Dijkstra - Foto: Jantina Talsma

Hi! Ik ben Sanne Eva.

Al noemt bijna iedereen me ‘gewoon’ Sanne.

Let’s talk business

Ik schrijf veel en graag. Dat doe ik al zo’n beetje sinds ik het alfabet ken. Lucky me dus, dat ik dat tegenwoordig elke dag mag doen. Ik schrijf het liefst over onderwerpen waar ik zelf instant blij van word, zoals reizen, food en lifestyle in het algemeen. Als er dan ook nog een duurzaam, groen of bewust randje aan zit, ben ik helemaal niet meer te stoppen.

Ik werk als freelance journalist / tekstschrijver / redacteur / contentmaker / blogger / communicatiespecialist… kies zelf maar. Heb je iemand nodig die een tekst voor je schrijft over reizen, food, gezondheid, bewust & groen(er) leven of andere aan lifestyle gerelateerde zaken? Iemand die je communicatie verzorgt of je social media onderhoudt? Of organiseer je een evenement en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Stuur me een berichtje, dan maken we kennis!

Over mijn blog

Nieuwe landen ontdekken. Kamperen. Blote voeten in het gras. Een dampend glas hete thee op een stille zondagochtend. Goed, gezond & lekker eten. De geur van regen. Groen(er) doen. Yoga. Eindeloze zomerdagen. Eindeloze winteravonden. Verlaten stranden. Alle tijd voor een interview hebben. Bijzondere verhalen. Rommelen in de keuken. SCHRIJVEN (met hoofdletters nog wel). De woonkamer schilderen als ik eigenlijk nog 351 to-do’s moet afvinken. Zomaar een lijstje van mijn persoonlijke blijmakers.

Mijn blog is een verzameling recepten, tips, ervaringen, ontdekkingen, persoonlijke herinneringen & andere dingen die ik mooi of bijzonder vind. Waar ik blij van word, dat deel ik graag met jou.  

Sanne Eva